Pregària de curació dels records


Pregària de sanació de records

Pregària de curació interior perquè el Senyor curi el cor per ferides en el nostre passat.

Com que tots estem malalts per ferides en el nostre passat, a continuació fem una oració de curació interior perquè el Senyor sani el cor dels que reconeguin necessitar-lo.

Pare de bondat, Pare d'amor, et beneeixo, et lloo i et dono gràcies perquè per amor ens vas donar a Jesús.

Gràcies Pare perquè a la llum del teu Esperit comprenem que Ell és la llum, la veritat i el bon pastor, que ha vingut perquè tinguem vida i la tinguem en abundància.

Avui, Pare, vull presentar-te a aquest fill (a). Tu el (la) coneixes pel seu nom. Te'l (te la) presento, Senyor, perquè Tu posis els teus ulls de Pare amorós en la seva vida.

Tu coneixes el seu cor i les ferides de la seva història.
Tu coneixes tot el que ell ha volgut fer i no ha fet.
Coneixes també el que va fer o li van fer, fent-li mal.
Tu coneixes les seves limitacions, els seus errors i el seu pecat.

Coneixes els traumes i complexos de la seva vida.
Avui, Pare, et demanem que per l'amor que li tens al teu Fill, Jesucrist, vessis el teu Sant Esperit sobre aquest germà (a) perquè la calor del teu amor sanador, penetri en el més íntim del seu cor.

Tu que Sanes els cors destrossats i benes les ferides, sana a aquest germà, Pare.
Entra a aquest cor, Senyor Jesús, com vas entrar en aquella casa on eren els teus deixebles plens de por. Tu vas aparèixer enmig d'ells i els vas dir: "pau a vosaltres". Entra a aquest cor i dóna-li la teva pau. Omple'l d'amor.

Sabem que l'amor tira fora la por.
Passa per la seva vida i sana el seu cor.
Sabem, Senyor, que Tu ho fas sempre que t'ho demanem, i t'ho demanem amb Maria, la nostra mare, la que estava en les noces de Canà quan no hi havia vi i Tu vas respondre al seu desig, transformant l'aigua en vi.

Canvia el seu cor i dóna-li un cor generós, un cor afable, un cor bondadós, dóna-li un cor nou.

Fes brollar, Senyor, en aquest germà (a) els fruits de la teva presència. Dóna-li el fruit del teu Esperit que és l'amor, la pau i l'alegria. Fes que vingui sobre ell l'Esperit de les benaurances, perquè ell pugui assaborir i buscar a Déu cada dia vivint sense complexos ni traumes al costat del seu espòs (a), amb la seva família, al costat dels seus germans.

Et dono gràcies, Pare, pel que estàs fent avui en la seva vida.
Et donem gràcies de tot cor perquè Tu ens sanes, perquè tu ens alliberes, perquè Tu trenques les cadenes i ens dónes la llibertat.

Gràcies, Senyor, perquè som temples del teu Esperit i aquest temple no es pot destruir perquè és la Casa de Déu. Et donem gràcies, Senyor, per la fe. Gràcies per l'amor que has posat en els nostres cors.

Que gran ets Senyor!