Pregària de protecció a la Sang de Crist

Es pot pregar cada dia, per exemple, al matí

Senyor Jesús, en el teu nom i amb el Poder de la teva Sang Preciosa segellem tota persona, fets o esdeveniments a través dels quals l'enemic ens vulgui fer mal.

Amb el Poder de la Sang de Jesús segellem tota potestat destructora a l'aire, a la terra, a l'aigua, al foc, sota la terra, a les forces satàniques de la natura, als abismes de l'infern, i al món en el que ens movem avui.

Amb el Poder de la Sang de Jesús trenquem tota interferència i acció del maligne. Et demanem Jesús que enviïs a les nostres llars i llocs de treball a la Santíssima Verge acompanyada de Sant Miquel, Sant Gabriel, Sant Rafael i tota la seva cort de Sants Àngels.

Amb el Poder de la Sang de Jesús segellem casa nostra, tots els qui l'habiten (nomenar cadascuna d'elles), les persones que el Senyor hi enviarà, així com els aliments i els béns que Ell generosament ens envia per al nostre suport.

Amb el Poder de la Sang de Jesús segellem terra, portes, finestres, objectes, parets, pisos i l'aire que respirem, i en fe col·loquem un cercle de la Teva Sang al voltant de tota la nostra família.

Amb el Poder de la Sang de Jesús segellem els llocs on estarem aquest dia, i les persones, empreses o institucions amb qui tractarem (nomenar cadascuna).

Amb el Poder de la Sang de Jesús segellem el nostre treball material i espiritual, els negocis de tota la nostra família, i els vehicles, les carreteres, els aires, les vies i qualsevol mitjà de transport que haurem d'utilitzar.

Amb la teva Sang preciosa segellem els actes, les ments i els cors de tots els habitants i dirigents de la nostra Pàtria per tal que la teva Pau i el teu Cor per fi hi regnin.

T'agraïm Senyor per la teva Sang i per la teva vida, ja que gràcies a Elles hem estat salvats i som preservats de tot allò dolent.

Amén.